GARANCIA
E KTHIMIT
TE PARAVE

TE GJITHA PRODUKTET ALTHEA’S BODY JANE PJESE E PROGRAMIT TE GARANCISE.

Te gjitha produktet Althea’s Body jane pjese e programit te garancise 90 ditore te kthimit te parave.

Kompania jone dëshiron që ju te keni nje siluete sa me perfekte, prandaj dhe ne perdorim vetëm përbërës te cilësise më të lartë në produktet tona per dobesim, por nëse për ndonjë arsye nuk jeni të kënaqur me rezultatin, ju mund të përfitoni nga “Programi i garancise 90 ditore te kthimit te parave*”.

Rezultat i dukshem

Pa efekte anesore

100% organike

Si funksionon “Garancia”?

Ju lutemi ndiqni hapat si mëposhte per tu kualifikuar ne programin tone te garancise:

HAPI 1

Para se te nisni trajtimin me setin Althea’s Body (xheli + vaji), beni nje foto ne zonën e trupit ku doni te shihni rezultatet pozitive.

HAPI 2

Përdorni te pakten 3 sete te produkteve te dobesimit Althea’s Body për 3 muajt ne vazhdim (90 ditë). Cdo set permban produkt përafërsisht per 1 muaj perdorim.

HAPI 3

Përdorni setin e produkteve Althea’s Body minimalisht 1-2 here ne dite sipas përshkrimit ne menyren e perdorimit, gjithashtu duke ndjekur dhe 5 keshillat e arta ne webin zyrtar tonin altheasbody.com

HAPI 4

Bëni 1 foto per çdo muaj të zonës së trajtuar te trupit (fotot te jene me kënde te ngjashme ne te gjitha rastet). Sigurohuni që fotot të jenë të qarta.

HAPI 5

Dergoni një përshkrim te detajuar të përdorimit te setit Althea’s Body dhe raportoni nëse ndonje dite keni anashkaluar perdorimin e tyre ose nëse keni perdorur produkte të tjera kozmetike njëkohësisht me setin Althea’s Body, ose nëse keni përjetuar ndonjë shqetesim ose reaksion gjatë përdorimit te tyre.

HAPI 6

Per te aplikuar per kthimin e parave do te paraqisni të gjitha fotot pas periudhës 90-ditore në rend kronologjik dhe me shenime te datave. Gjithashtu duhet te ktheni ambalazhet bosh bashke me faturat e blerjes.

GARANCIA
E KTHIMIT
TE PARAVE

Rezultat i dukshem | Pa efekte anesore | 100% Organike

 

Gjate perdorimit te rregullt per 90 dite, përdoruesit e setit Althea’s Body do të vene re dobesim ne zonen e aplikuar, ngushtim perimetri dhe lekure me te shendetshme. Megjithatë ne disa raste mund te ndodhe qe disa përdorues te setit Althea’s Body nuk do te kene rezultatet e duhura.

Prandaj kompania jone ju garanton që cdo perdorues i cili nuk ka rezultate pozitive pas 90 ditësh
të përdorimit të setit Althea’s Body mund te kualifikohet për një rimbursim* të parave të tyre.
Shënim: “Garancia e kthimit të parave*” ofrohet vetëm per klientet qe kane perdorur rregullisht produktet e setit Althea’s Body prej minimumi 90 ditë (kjo do te vertetohet me nr. e porosive te kryera nga ju dhe me fotot qe do te raportoni ne momentin kerkeses tuaj per garancine), pra per kliente qe kane blere minimumi 3 sete Althea’s Body, per klientet qe kane ndjekur ne menyre te perpikte te gjithe programin e trajtimit sipas rregullores (sipas pershkrimit ne etikete, ose ne webin zyrtar altheasbody.com).

Çdo pretendim i paraqitur para 90 ditëve nuk do të pranohet, si dhe cdo pretendim i cili nuk ploteson kushtet e mesiperme nuk do te merret parasysh. Para se te aplikoni per garancine e kthimit te parave ju lutem lexoni te gjithe rregulloren e programit te garancise dhe nese klasifikoheni per ta perfituar ndiqni hapat si me poshte. *Me rimbursim ose garanci te kthimit te parave, ju do te perfitoni te gjithe shumen e shpenzuar gjate periudhes 90 ditore te trajtimit te tuaj me produktet Althea’s Body duke mbajtur kostot e transportit per porosite e kryera, kostot operative te kompanise si dhe kostot e taksave vendore dhe tvsh e produktit. Vlera e kostove të lartpërmendura llogaritet 50% e vlerës së pagesave.